Wednesday, September 14, 2011

Am si eu bloggul meu :)

Dupa multe postari citite de pe diferite genuri de blogguri, am decis si eu sa am bloggul meu. Despre ce o sa scriu? Am multe pasiuni, dar asa cum am denumit acest blog "Colour your life", o sa scriu despre tot ce imi aduce bucurie in viata, adica tot cea ce imi coloreaza zilele.
Toti prietenii stiu ca sunt un fanatic al hainelor, bujuteriilor second hand. Imi place fashionul second de calitate, la un pret mic – o sa scriu despre magazinele unde intru si scormonesc prin cutii, despre chilipirurile care le gasesc.
O alta pasiune este "nail artul" pe unghii naturale. Nu sunt o profesionista, nu am facut nici un curs in acest domeniu (desi doresc acest lucru), cand imi doresc sa ma relaxez pictez unghiile prietenelor. O sa postez fotografii cu lucrarile facute de mine si astept cat mai multe parari din partea vosatra.
Dat fiind faptul ca din cand in cand ma mai apuca sa experimentez prin bucatarie o sa scriu si despre retetele mele reusitele. Cu alte cuvinte o sa fie o pagina mai mult pentru femei.
Nu sunt omul cuvintelor astfel o sa-mi termin prima mea postare (aplauze va rog :)) ) si revin cat mai curand cu noutati.
Sa aveti o zi colorata!

2 comments:

  1. Andrea...aplauze si felicitari pentru blog.
    Deja am vazut multe teme interesante pe care, ai promis ca le vei aborda.
    Astept cu nerabdare urmatoarele postari!

    Te pup!
    Claudia

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...