Tuesday, May 26, 2015

Polish remover Laura Clauvi

I usually show you a lot of nail polishes and nail-art designs but finding a good nail polish remover is equally important. This is why today I have a review for a nail polish remover from Laura Clauvi.

De obicei va arat o multitudine de manichiuri dar mai rar dizolvant pentru unghii. Din aceasta cauza m-am gandit ca azi sa va arat un produs dedicat pentru curatarea unghiilor de la Laura Clauvi Romania


Formula contains a special treatment that protects nails and provides a quick removing of the nail polish. The nails are clean with a single removing gesture.

Formula contine un tratament special care va protejeaza unghiile si va ofera o dizolvare rapida. Unghii curate si protejate dintr-un singur gest.


My opinion: For me it is very important to have hydrated nails and this is why I like mild polish removers. The Laura Clauvi polish remover contains acetone and it removes the polish from two or three moves but it does not dry out the nails and cuticles. The smell of it is not very strong and significantly, but not very pleasant either. I have to mention that when it comes to smells I am very picky and until now from all the polish removers I used I found just one without a smell that does not bother me. The bottle is quite small, 120 ml one so it’s not large enough to last me a very long time.

Opinia mea despre produs: Pentru mine este foarte important sa am unghiile hidratate si din aceasta cauza caut intodeauna produsele care nu usuca cuticulele. Dizolvantul Laura Clauvi contine acetona iar oja de pe unghie se indeparteaza aproximativ dupa doua, chiar trei miscari mai dure. Produsul nu usca unghiile si cuticulele. Mirosul nu este foarte puternic sau pregnant, dar nici una foarte placuta. Trebuie sa menĊ£ionez ca atunci cand vine vorba de mirosuri sunt extrem de pretentioasa, pana acum din toate dizolvantele folosite am gasit doar una care sa nu ma deranjeze. Sticla este destul de mica, 120 ml, asa ca nu e suficient de mare pentru o persoana care aproape zilnic foloseste dizolvant. 


All in all this is not such a bad polish remover, but still I need more in quantity, but some of you don't use as much as I do, so I think this would be a great product for you.

Ca si concluzie, dizolvantul Laura Clauvi este de calitate buna, dar din punct de vedere al cantitatii nu este satisfacator. Eu personal am nevoie de mai mult.


Daca doriti sa aflati noutati despre acest brand va recomand sa dati like paginii de Facebook Laura Clauvi si puteti accesa situl Laura Clauvi Romania pentru mai multe produse, nu numai pentru unghii ci si de make-up. 

16 comments:

  1. Mie imi place manichiura din aceasta postare, e superba :D

    ReplyDelete
  2. fife fantasi NailsMay 26, 2015 at 8:51 AM

    great review - have a nice day Andrea :)

    ReplyDelete
  3. I'm still searching for my fav polish remover ;) i even made few bottles by myself :)

    ReplyDelete
  4. Daca e eficienta, mi-ar placea si mie chiar daca are o cantitate mai mica. ;))
    Pupici

    ReplyDelete
  5. Hmm...Treaba cu divolvantul de unghii este problematica. Pare tentant dar din cauza cantitatii mici (si a pretului marisor probabil) pentru mine nu e accesibila.
    Eu numesc acetona si dischetele demachiate 'consumabile" - consum prea multe ca sa imi permit sa investesc in ceva scump. Inainte foloseam dizolvantul de la Farmec...dar acum cand imi sterg unghiile de cel putin 3 ori pe saptamana nu imi mai permit. Acum folosesc dizolvatul celor din Carrefour- 200ml la 5lei. Raportul calitate-pret este foarte bun.
    Prefer sa investesc in tratamente si oje de calitate decat sa investesc in dizolvant.
    Iar in ceea ce priveste mirosul te inteleg perfect! E greu sa gasesti un dizolvant care sa nu miroasa urat dar sa stearga si bine.(parca cei de la Kallos aveau un dizolvant pe baza e ulei care nu miroase urat)

    ReplyDelete
  6. Draga mea noua ne trebuie dizolvant la GALEATA :)))),eu una cu placuteleeee consum la greu,pupicei,multumim pentru review <3

    ReplyDelete
  7. Stephanie LovestruckLacquerMay 27, 2015 at 6:39 PM

    Good to hear this wasn't drying! My personal favourite nail Polish remover is the non-acetone one from target's brand up and up... The pink one :)

    ReplyDelete
  8. I prefer the non acetone ones too. But until now I didn't found any favorite ones!

    ReplyDelete
  9. Da, sunt de acord, chiar avem nevoie de cantitati industriale! :))

    ReplyDelete
  10. Pretul acestui produs este de 12 lei.
    Eu am gasit la Auchan un dizolvant care nici nu are un miros pregnant si deranjant, este destul de eficient si tot la fel cantitatea este mare, aprox.400 ml si ma costa 7.50 lei, daca nu ma insel.
    Eu am preferat multa vreme sa folosesc dizolvantul Kallos, numai din cauza ca nu avea miros si continea ulei, dar m-am cam saturat de ea si la unele oje nu functiona de loc :(

    ReplyDelete
  11. Da este eficienta. Nu am incercat cu oje mai pigmentate sau glitter, sincera sa fiu!

    ReplyDelete
  12. Same here! As I know you work in a lab, don't you? Well, of course you made some polish remover for yourself :) How was it?

    ReplyDelete
  13. Iti multumesc. Este o manichiura mai veche :))

    ReplyDelete
  14. Am inteles.:) Mersi pentru detalii.
    Poti sa imi arati te rog dizolvantul din Auchan? Am folosit si eu ceva din Auchan dar nu mai stiu exact ce. :*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...