Wednesday, May 24, 2017

Kiehl's la Cluj (RO)

Cei care mă urmăresc pe siturile de socializarea probabil au observat că am participat la deschiderea primului magazin Kiehl's în Cluj-Napoca. Am fost entuziasmată pentru că ştiam multe lucruri despre acest brand, deşi nu am folosit nici o dată produsele lor pentru că nu mi-au fost la îndemână.

Câteva lucruri care am aflat despre brand: Kiehl's este o marcă americană care sa specializat în producţia cosmeticelor premium pentru piele, păr și produse de îngrijire corporală. Iniţial în anul 1851 Kiehl's a fost o farmacie în Manhattan.

Am primit o invitaţie super drăguţă cu rugămintea să urmez indiciile când ajung în Iulius Mall, în cadrul căruia s-a deschis magazinul Kiehl's. Ca să pot intra în magazinu, trebuia să ghicesc 4 indicii care formau o propoziţie. Indiciile au fost notate de mine pe un avion de hărtie care a devenit cheia de acces în magazin: UN FARMACIST A INVENTAT FORMULE CHIMICE EFICIENTE PENTRU O PIELE SĂNĂTOASĂ! Drăguţ, nu?
În magazin am fost întâmpinaţi cu şampanie alături de o echipă profesională de consultanţi care ne-au testat tenului şi ne-au oferit explicaţii şi sfaturi în legătură cu produsele Kiehl's pe care să o folosim, ca să obţinem un ten sănătos pe termen lung. Oricine intră în magazin înainte de a cumpăra un produs o poate testa! Toate produsele au o textura uşoară, sunt extrem de blând cu pielea şi nu conţin parfumuri puternice. Am fost plăcut impresionată de calitatea lor!

Magazinul din Cluj, chiar dacă este micuţ conţine elementele specifice brandului, fotografii din New York, ustensile farmaceutice, cărţi medicale, un candelabru elegant şi cunoscutul schelet Mr. Bones cu care am reuşit să fac şi eu un selfie. Care este povestea Dl. Bones? După cât am înţeles el a fost introdus prima oară în magazin ca să arete clienţilor modul în care remediile Kiehl's îmbunătăţesc starea de sănătate. Pot să spun că nu este deloc înficoşător şi este o imagine excepţională pentru acest brand!În momentul în care am primit invitaţia am fost extrem de bucuroasă ştiind că probabil voi testa cel mai cunoscut şi cerut produs din magazinul Kiehl's şi anume Ultra Facial Cream, care am înţeles că este un produs versatil, care se potriveşte atât pentru pielea normală cât şi pentru cea grasă şi uscată. Surpriza mea a fost când am găsit-o în goodiebag. O folosesc zilnic de când am primit-o, crema are a textură perfectă, lejeră care îmi catifelează tenul.
Manichiura colorată pe care am purtat-o la eveniment. 
Dacă doriţi să descoperiţi mai multe despre acest brand sau produsele sale excepţionale, vizitaţi magazinele Kiehl's şi să nu vă fie teamă de Mr. Bones pentru că este extrem de simpatic şi primitor :)

Mulţumesc echipei Kiehl's pentru invitaţie!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...