Thursday, May 24, 2012

Sistemul digestiv – ALOE VERA & ENZYMES

O digestie buna este extrem de importanta pentru o viata sanatoasa si plina de vitalitate. Problemele de acest gen trec de obicei neobservate, caci lumea are impresia ca nu sunt foarte serioase. 

Din pacate viata de zi cu zi a devenit foarte rapida si agitata, din acest motiv avem obisnuinta sa mancam rapid, nesanatos, hrana greu digerabila care la urma urmei conduce la probleme digestive. Aceste probleme se manifesta prin balonari, digestie incetinita, senzatie de presiune, uneori dureri abdominale si sensibilitate la anumite alimente. Un ajutor adecvat poate fi suplimentul nutritiv ALOE VERA & ENZYMES de la Avita Premium.

Produsul contine aloe vera care are proprietati curative si este un remediu universal care accelereaza metabolismul, regleaza activitatea stomacala si are proprietati de detoxifiere. Nu degeaba i se mai spune “elexirul sanatatii”! Produsul este alcatuit dintr-un complex de enzime care reuseste sa digere aproape orice tip de substanta nutritiva, in plus contine acid salicilic care atenueaza digestia dureroasa. 

Sunt comprimate mestecabile dar se pot si inghitii. Cutia ALOE VERA &ENZYMES contine 60 de tablete din care se administreaza zilnic cate 1-2 comprimate.

2 comments:

  1. Hi Andrea, I did not know that Aloe Vera, was also digestive...
    Have a wonderful weekend!

    Besos, desde España, Marcela♥

    ReplyDelete
  2. Greate blog dear:) I follow you:) invite to me and I hope you follow back:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...